- Mengde: 20 stk
- Tilberedningstid: 35 minutter
- Koking/steking: 1 minutter
Strull er tynne julekaker med kremfløte eller rømme, som stekes i krumkakejern. Jeg har brukt kremfløte i denne oppskriften.
Ingredienser:
- Kremfløte - 2,5 dl
- Sukker - 100 g
- Hvetemel - 100 g
- Kaldt vann - 0,5 dl
Slik gjør du det:
- Visp sammen kremfløte (eller rømme om du ønsker det) og sukker. Tilsett siktet hvetemel og vann og rør godt sammen.
- La røren svelle en halvtimes tid eller mer. Blir røren for tykk, kan du tilsette litt mer vann.
- Legg en skje med røre i varmt krumkakejern. Stek strullen til godt gylden, rull den på en pinne direkte fra jernet.
- Legg kakene til avkjøling på rist. Oppbevares i tett metallboks.
Strull er tynne julekaker med kremfløte eller rømme, som stekes i krumkakejern. Jeg har brukt kremfløte i denne oppskriften.
Vil du heller lage krumkaker, finner du oppskriften her: Krumkaker