Sjokoladekuler med havregryn er veldig enkle å lage, og utrolig gode. Se oppskriften steg for steg på juleblogg.no.
Ingredienser:
- Havregryn - 3 dl
- Sukker - 1 dl
- Kakao - 2 ss
- Vaniljesukker - 2 ts
- Meierismør - 100 g
- Sterk kokt kaffe - 2 ss
- Kokos til utrulling - 50 g
Slik gjør du det:
- Bland sammen alt det tørre og rør sammen i en bolle.
- Smelt smøret og tilsett kaffe.
- Bland smøret inn i havreblandingen og rør sammen. Sett til avkjøling i kjøleskap i 30 minutter.
- Ha kokosmasse i en dyp skål. Rull små kuler av sjokolademassen og dypp i kokos.
- Sett sjokoladekulene kaldt for avkjøling - og når de er "tørket" litt, legger du dem i en tett boks. Oppbevares i kjøleskap.
Oppskriften er hentet fra Det søte liv.
Allergener
Sjokoladekuler med havregryn er enkle å lage, men utrolig gode. Vekker minner fra julebaksten i barndommen, og nå var det mange år siden jeg har laget disse. Se oppskriften steg for steg på juleblogg.no.