- Mengde: 3 brett
- Tilberedningstid: 15 minutter
- Koking/steking: 10-15 minutter
Sandnøttene blir lett "krakelerte" på overflaten - gode julekaker som smelter på tungen. Sandnøtter er raskt og enkelt å lage - og kakene passer også for dem som ikke tåler gluten.
Ingredienser:
- Smør eller margarin - 80 gram
- Sukker - 80 gram
- Egg - 1 stk
- Potetmel - 250 gram
- Bakepulver - 2 ts
Slik gjør du det:
- Rør smør og sukker hvitt. Dette kan du gjøre for hånd, eller bruke en kjøkkenmaskin.
- Tilsett egg, potetmel og bakepulver.
- Sett små kuler av deigen på plate dekket med bakepapir.
- Stek dem lysegule og tørre i 10 - 15 minutter ved 200 grader.
Allergener
Sandnøttene blir lett «krakelerte» på overflaten – gode julekaker som smelter på tungen. Sandnøtter er raskt og enkelt å lage – og kakene passer også for dem som ikke tåler gluten.