- Tilberedningstid: 15 minutter
Glad i sjokolade? Her er en kjapp oppskrift på deilig rissjokolade. Følg de enkle stegene - og du har hjemmelaget rissjokolade på 1-2-3 🙂
Ingredienser:
- Melkesjokolade - 200 gram
- Puffet ris - 200 gram
- Delfiafett - 10 gram
Slik gjør du det:
-
- Smelt melkesjokolade sammen med litt delfiafett over vannbad.
-
- Hell puffet ris i en bolle og tilsett sjokoladen.
-
- Rør sammen puffet ris og sjokolade til passende konsistens.
- Sett sjokoladen som små topper - eller i en silikonform/på bakepapir - og sett til avkjøling.
-
- Brekk sjokoladen i biter - og oppbevar den kjølig.
Her er en kjapp oppskrift på deilig rissjokolade. Følg de enkle stegene – og du har hjemmelaget rissjokolade på 1-2-3 🙂
Hei Randi. Ser mange har melis og egg i risboller. Har du noe erfaring med det? Puffet ris står klar på benken ?
Har lagd begge deler, Line, men selv liker jeg best de uten delfiafett – mer som en ren sjokolade 🙂 Legger ut oppskrift på den andre varianten også en dag. Gøy du er innom bloggen min ?