- Tilberedningstid: 20 minutter
Risboller er et must for mange til jul, i denne oppskriften er kokesjokolade byttet ut med melkesjokolade. Kjapt og enkelt å lage, og risbollene er populære hos store og små.
Ønsker du å lage risboller uten så mye defiafett? Da er kanskje denne enkle oppskriften på rissjokolade noe for deg?
Ingredienser:
- Egg - 2 stk
- Sukker - 2 dl
- Sterk kaffe - 3 ss
- Delfiafett - 250 g
- Melkesjokolade - 200 g
- Puffet ris - 1 pose
Slik gjør du det:
- Smelt delfiafett og melkesjokolade over vannbad, avkjøl.
- Visp egg og sukker til luftig eggedosis og tilsett sterk kaffe.
- Hell sjokoladen i eggedosisen under omrøring. Visp godt sammen.
- Tilsett puffet ris og rør lett sammen.
- Lag små risboller - du kan sette dem på bakepapir, eller bruke muffinsformer som her. Jeg bruker en isskje for å få lik størrelse på alle.
- Sett til avkjøling.
- Risbollene oppbevares kjølig.
Ønsker du å lage risboller uten så mye defiafett? Da er kanskje denne enkle oppskriften på rissjokolade noe for deg?
Risboller er et must for mange til jul, i denne oppskriften er kokesjokolade byttet ut med melkesjokolade. Kjapt og enkelt å lage, og risbollene er populære hos store og små.
Ønsker du å lage risboller uten så mye defiafett? Da er kanskje denne enkle oppskriften på rissjokolade noe for deg?