
- Tilberedningstid: 15 minutter
Marsipanbrød med nougat er en enkel konfekt å lage til jul - med tre ingredienser; marsipan, nougat og sjokolade. Skjær marsipanbrødet i tynne skiver og nyt 🙂
Ingredienser:
Slik gjør du det:
- Trill marsipan på et silikonunderlag til ca 0,5 cm tykkelse. Skjær den firkantet
- Smør på nougat i tynt lag
- Legg til et nytt lag marsipan og et nytt lag nougat.
- Rull sammen til en pølse - nesten som du ruller sammen deigen til kanelboller.
- Sett marsipanbrødet kaldt mens du gjør klar sjokoladen.
- Smelt sjokolade over vannbad, tilsett litt delfiafett om ønskelig.
- Dypp marsipanbrødet i sjokoladen og sett på rist for avrenning.
- Lag mønster på marsipanbrødet ved å stryke over smeltet sjokolade med en pensel.
- Skjær i skiver før servering. Nyt 🙂
Marsipanbrød med nougat er en enkel konfekt å lage til jul – med tre ingredienser; marsipan, nougat og sjokolade. Skjær marsipanbrødet i tynne skiver og nyt 🙂