Konjakkuler er lekre konfektkuler som er smaksatt med konjakk. Bruker min hjemmelagde marsipan som utgangspunkt, men de blir også gode med ferdig marsipan kjøpt i butikk.
Ingredienser:
- Marsipan - 500 g
- Sukker - 50 g
- Valnøtter (grovhakkede) - 100 g
- Konjakk - 5 ss
- Mørk sjokolade
- Hakkede pistasjenøtter
Slik gjør du det:
- Bland de fire første ingrediensene sammen.
- Rull kuler av marsipanmassen og sett på rist.
- Dypp dem i smeltet mørk sjokolade og rull i hakkede pistasjnøtter.
- Settes kjølig i tett boks.
Om du ikke orker å trille så mange kuler kan disse også lages som pølser – trill ut marsipanmassen til pølser – og pensle på smeltet sjokolade før du strør nøtter over.
Allergener
Konjakkuler er lekre konfektkuler som er smaksatt med konjakk. Bruker min hjemmelagde marsipan som utgangspunkt, men de blir også gode med ferdig marsipan kjøpt i butikk.
Nam!
Oooh, disse må vi prøve?