- Tilberedningstid: 5 minutter
- Koking/steking: 5 minutter
Juleprim er et hjemmelaget pålegg basert på brunost, og er en klassiker til julefrokosten. Unn deg noe ekstra til julens lange frokoster - juleprim smaker nydelig på nybakte brød eller rundstykker.
Ingredienser:
- Maisenamel - 1 ss
- Sukker - 1 ss
- Vaniljesukker - 1 ts
- Kremfløte - 2,5 dl
- Brunost - 100 gram
Slik gjør du det:
- Ha alle ingrediensene i gryte og rør godt under oppkoking.
- Når brunosten er smeltet inn og massen blir tykk som prim - er den klar. Hell primen på glass mens den er varm.
- Oppbevares i kjøleskap. Primen er ferskvare og best i løpet av en uke eller to.
Om oppskriften:
Juleprim er et hjemmelaget pålegg basert på brunost, og er en klassiker til julefrokosten. Unn deg noe ekstra til julens lange frokoster – juleprim smaker nydelig på nybakte brød eller rundstykker.