- Mengde: 40 kaker
- Tilberedningstid: 10 minutter
- Koking/steking: 5 minutter
Havreflarn er så godt og kakene så populære at de knapt rekker å havne i kakeboksen før de er spist opp. Lette å lage er de også.
Ingredienser:
- Meierismør - 150 g
- Havregryn - 200 g
- Egg - 2 stk
- Sukker - 250 g
- Bakepulver - 2 ts
Slik gjør du det:
- Smelt smør og bland havregryn i smøret.
- Visp eggedosis av egg og sukker.
- Tilsett smør, havregryn og bakepulver i eggedosisen og rør lett sammen.
- Bruk to teskjeer til å sette kakene på stekebrett kledd med bakepapir. Ikke sett mer enn 8-10 kaker på brettet, de flyter ut under steking.
- Stek kakene i 5 minutter på 200 grader.
- Avkjøl på rist. Om du ønsker annet enn flate havreflarn, kan du legge dem over et kosteskaft så fort de kommer ut av ovnen.
- Oppbevares i tett boks.
Havreflarn er så godt og kakene så populære at de knapt rekker å havne i kakeboksen før de er spist opp. Lette å lage er de også.